bvop Közadatkereső

Nostra kft.
Székhely: 2629 Márianosztra,
Pálosok tere 1.
Adószám:10897658-2-51
Cégjegyzékszám:13 09 067926

Aktualitás

Nyílászárókkal bővít a BUFA Kft.

A BUFA Kft-nél mintegy 120 millió forintos beruházással nyílászáró üzemet hoztak létre, mely hamarosan megkezdi az új börtönökbe szánt fa- és műanyag ablakok, valamint beltéri ajtók gyártását.

Történelmi léptékűnek nevezhető a büntetés-végrehajtási szervezetet érintő férőhely-bővítési program, melynek során nyolc új börtön épül fel 2018-ig. A kiemelt cél megvalósításában a Budapesti Fegyház és Börtön mellett működő gazdasági társaság is részt vesz.

[Forrás: BFB]

A BUFA Kft-nél mintegy 120 millió forintos beruházással nyílászáró üzemet hoztak létre, mely hamarosan megkezdi az új börtönökbe szánt fa- és műanyag ablakok, valamint beltéri ajtók gyártását. A bővítés eredményeként 20-30 fogvatartott bevonásával indulhat meg a termelés.

[Forrás: BFB]

Váradi Balázs bv. ezredes, a BUFA Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a cég meglévő gépeinek többsége eddig is faipari és műanyag termékeket gyártott, így kellő termelési kultúrával és tapasztalattal rendelkeznek az új tevékenység beindításához. A bővítéssel hosszú távra tervezhetnek, hiszen modern nyílászárókra az újak mellett a régi börtönökben is szükség lesz.


A BUFA Kft. és az intézet közötti jó együttműködés és a célkitűzések összehangolt megvalósítása további lehetőségeket teremt a munkaképes fogvatartottak foglalkoztatásának bővítéséhez.

[Forrás: BFB]

Forrás: http://bv.gov.hu