bvop Közadatkereső

Nostra kft.
Székhely: 2629 Márianosztra,
Pálosok tere 1.
Adószám:10897658-2-51
Cégjegyzékszám:13 09 067926

Környezettudatosság

A Nostra Kft. tevékenysége során kiemelt figyelmet fordít a természet védelmére, amelynek csupán kis részét képezi a cégünknél megvalósuló szelektív hulladékgyűjtés. A közelmúltban megújuló energiaforrásokra áttérve biztosítottuk üzemeink teljes hőigényét. A gyártás során keletkező fa hulladékot elsődlegesen tüzelőanyagként hasznosítjuk a munkatermek fűtéséhez és a szárítókamrák hőszolgáltatásához. A fennmaradó mennyiséget kalodás formában, tüzfiaként és gyújtósként, az aprítékot, fűrészport, mulcsot OSB lapot és pelletet gyártó, illetve kertépítéssel foglalkozó cégek részére értékesítünk.

Lehetőséget kínálunk a környező települések közintézményeiben található biomassza kazánok fűtéséhez szükséges apríték, azaz biomassza értékesítése tekintetében is.

2016. májusától bérmunka keretében gumiörleményből készülő különböző termékek (játszótéri eséscsillapító lapok, sportpályák és egyéb terek, helyiségek padlópurkolata, vasúti rezgéscsillapító lemezek) gyártásával szintén részt vállalunk a veszélyes hulladék újrhasznosításával, az élhetőbb környezet alakításában és az ésszerű, környezettudatos hulladékgazdálkodásban.