Tevékenységeink

A NOSTRA Kft. története során változatos tevékenységeket folytatott (kötélgyártás, seprűkészítés, labdavarrás), egyes időszakokban a bérmunka, máskor a saját termelés dominált. Jelenleg a saját gyártás és bérmunkáltatás közel egyforma súllyal szerepel cégünk tevékenységei között.

Faipari tevékenységek

Faipari tevékenységek

Bővebben

Bérmunka

Bérmunka

Bővebben

Határ

Határkarbantartás 

 A szakterület és egyben a tevékenység 2015-ben a migrációs nyomás kezelése érdekében bevezetett intézkedések keretében jött létre. Első és legfontosabb feladata az Ideiglenes Biztonsági Határzár (IBH) megépítése volt, míg manapság elsődleges feladatunk ennek, illetve az idetartozó manőver utak karbantartása. További feladatként a szakterület részt vesz a Büntetés-végrehajtási Szervezet, illetve a társ rendvédelmi szervek kerítésépítési projektjeinek kivitelezésében, illetve az ehhez kapcsolódó anyagok (NATO drót, drótfonat, stb.) biztosításában.

Építőiparnka

Építőipari tevékenység 

 A társaság elsődlegesen a Büntetés-végrehajtási Szervezet kiemelt és saját építőipari beruházásainak, felújításainak a bonyolítását, koordinálását végzi fogvatartotti munkáltatással és alvállalkozók bevonásával.

Ablak

Ablakgyártás 

A központi- és belső ellátási rendszerben felmerülő nyílászáró (ablak) termékek gyártása, szállítása és beépítése történik a tevékenység keretében fogvatartotti munkáltatással.

Gépkölcsönzés

Bérelhető munkagépek, munkaeszközök

A Nostra Kft. kedvező bérleti konstrukcióban kínálja nehéz és egyéb munkagépeit partnerei számára, előre egyeztetett időbeosztás szerint.

Bővebben

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!